В Одесі невідомі напали на знімальну групу телеканалу “Академія”

За матеріалами “ІМІ”.

В Одесі 15 червня невідомі особи напали на знімальну групі телеканалу “Академія” під час зйомки репортажу про знущання над тваринами в одній з багатоповерхівок міста. Про це повідомляє представник ІМІ в Одеській області.

Знімальна група телеканалу прибула за викликом громадських активістів, які виявили закритих у підвалі голодних кошенят. Власноруч дістати тварин з підвалу активісти не змогли і звернулися за допомогою до консьєржки, яка відмовилась і пішла з робочого місця.

За словами журналістки телеканалу Ірини Кіструги, за деякий час до будинку приїхали троє чоловіків, один з яких представився сином консьєржки. Після цього вони почали погрожувати зоозахисникам і знімальній групі.

“Один з них погрожував нам фізичною розправою, штовхався, нецензурно висловлювався і щосили хамив”, – розповіла кореспондентка.

У подальшому цей чоловік напав на оператора Андрія Яковенка, схопив його за шию та намагався крутити руки. Громадські активісти та журналісти звернулися до правоохоронних органів та написали заяву в поліцію. Наразі поліцейські встановлюють особу яка здійснила цей напад.