В Одесі покажуть краще світове відео про захист тварин. Подробиці

16 травня зоозахисна ініціатива UAnimals спільно з фестивалем соціальної реклами Molodiya Festival вперше в Одесі проведуть Animal Ads Day: покажуть найкращу українську та світову соцрекламу про захист тварин. Захід відбудеться у кінотеатрі «Планета кіно» (Жукова, 2).

На показ запрошують приходити цілими родинами.

«Ми не показуватимемо страшних документальних кадрів зі шкуродерень, ми просто натякнемо, що до тварин треба ставитися інакше, ніж ми, на жаль, звикли. Гадаємо, що саме соціальна реклама – коротка, влучна, дотепна – найкращий спосіб надихнути на міркування і на подальші зміни», – пояснюють організатори.

Програма складається з робіт-призерів міжнародних рекламних фестивалів та українських робіт, котрі потрапляли до шорт-листу Molodiya Festival.

 

«Переконані, що роботи, створені учасниками нашого фестивалю цілком можуть конкурувати зі світовими бестселерами. Та й зоозахисна тематика серед українських креативників нарешті вийшла із категорії «не на часі», — кажуть в Molodiya Festival.

До слова, на Animal Ads Day покажуть і роботу одеського режиссера Сергія Пудіча з EasyLiving Films про експлуатацію тварин у цирках: «Цирк з тваринами не тільки неетичний. Він ще й вкрай негативно впливає на дітей, формуючи неадекватну картину світу: диких тварин можна виховати, привчити і карати. Звичайно, батькам такі розваги вигідні, бо вони можуть вгамувати дитину на кілька годин, але невже немає гуманніших способів у 21 столітті?».

Вхід на Animal Ads Day вільний за попередньою реєстрацією: https://goo.gl/forms/Cs6oKP21WX3PmnKl2

Дата: 16 травня

Початок о 18:00

Подія на ФБ: https://goo.gl/aVmUhg