Директорка КП “Теплопостачання міста Одеса” Ганна Позднякова стала заступницею Труханова

Директорка комунального підприємства “Теплопостачання міста Одеса” Ганна Позднякова була призначена заступницею Геннадія Труханова. Це рішення було ухвалене на сесії Одеської міськради 26 червня, передав з трансляції кореспондент “Інформеру”

Геннадій Труханов, міський голова, зазначив, що Ганна Позднякова буде займатися питаннями житлово-комунальної сфери на новій посаді.

За її керівництва КП “Теплопостачання міста Одеса” позбулося боргів перед постачальниками, що є історичним рекордом за час незалежності України, стверджує міський голова.

Під час виступу на засіданні Ганна Позднякова заявила, що зосередиться на енергетиці, переробці сміття та укриттях.

“Розумію всю складність та відповідальність напрямку. Ми маємо неухильно прямувати до енергонезалежності. Альтернативні джерела енергії в умовах обстрілів критичної інфраструктури і на майбутнє без війни — наш єдиний шлях.Все що має відношення до відновлювальних джерел має стати нашою метою на втілення. Ми маємо нарешті це зробити — побудувати в Одесі сучасний сміттєпереробний завод. Його будівництво — це не тільки утилізація відходів, а й потужне джерело альтернативної енергії. Я також наполягатиму на тому, щоб питання фінансування бомбосховищ було переглянуто на збільшення”, — зазначила Позднякова.

Призначення Позднякової заступницею міського голови підтримав 41 з 42 депутатів.

Ганна Позднякова стала директоркою КП “Теплопостачання міста Одеса” у 2019 році, раніше була депутаткою Одеської міськради сьомого скликання від політичної партії “Об’єднання “Самопоміч”.