Компанія з Одеси за майже 1,5 мільйона встановить сигналізацію у школі Миколаєва

У Миколаєві було обрано підрядника для проведення капітального ремонту пожежної сигналізації у гімназії №16. Тендер, який відбувся 10 червня, був проведений у форматі відкритих торгів з особливостями.

Товариство з обмеженою відповідальністю “Радар Південь” отримало контракт на встановлення системи автоматичної пожежної сигналізації та оповіщення про пожежу у гімназії. Конкурентів у цій компанії не було.

Всі роботи повинні бути завершені до початку навчального року, тобто до 30 серпня. За виконану роботу підрядник отримає суму в розмірі один мільйон 427 тисяч 950 гривень.

За даними аналітичної платформи YouControl, ТОВ “Радар Південь” було зареєстровано в Одесі у листопаді 2018 року. Статутний капітал компанії становить 5 тисяч гривень. Кінцевим бенефіціаром є Гомелько Олена Вікторівна, жителька Одеси. Основний вид діяльності компанії – обслуговування систем безпеки.

Ця закупівля проходила в форматі відкритих торгів з особливостями, що призвело до скорочення строків порівняно з відкритими торгами, які проводяться відповідно до закону “Про публічні закупівлі”. Період подання пропозицій склав сім календарних днів, а період оскарження кваліфікації – п’ять календарних днів.

Джерело