КП “Теплопостачання міста Одеси” надали земельну ділянку

Одеська міська рада планувала проголосувати за надання дозволу комунальному підприємству “Теплопостачання міста Одеси” на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 4 гектари. Про це стало відомо під час сесії Одеської міськради, передав кореспондент “Інформеру”.

У пояснювальній записці зазначено, що цю землю виділяють для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд енергогенеруючих підприємств, установ і організацій.

На початку засідання міський голова Геннадій Труханов повідомив, що цю землю планують використовувати для будівництва сміттєспалювального заводу, який також генеруватиме тепло.

Крім того, депутати підтримали надання комунальному підприємству права на оформлення земельних ділянок загальною площею 3,3 гектара для будівництва електростанцій.

Це будівництво є частиною спільного проєкту муніципалітету Одеси з урядом Японії та ПРООН, який передбачає створення об’єктів власної генерації на базі газопоршневих машин загальною потужністю близько 30 МВт.