Модель з Одеси перемогла на “Міс Всесвіт Україна”-2024

На конкурсі “Міс Всесвіт Україна”-2024 перемогла 20-річна модель з Одеси Аліна Пономаренко, яка представлятиме Україну на міжнародному конкурсі “Міс Всесвіт”-2024.

Фото: @lalialinaa / Instagram

Відбір представниці від України знову проходив у форматі онлайн-співбесід за підтримки партнерів з Miss Universe (США). Конкурс тривав кілька місяців, і серед учасниць були одружені та розлучені жінки, а також матері з дітьми.

Аліна Пономаренко здобула освіту в Національному університеті “Одеська юридична академія” за спеціальністю “Міжнародна юстиція та право”. Вона має значний досвід роботи моделлю, включаючи перемогу на конкурсі “Міс Одеса”-2023 та входження до ТОП-10 на міжнародному конкурсі Miss Supertalent-2023 у Південній Кореї.

Фото: @lalialinaa / Instagram

Окрім модельної кар’єри, Аліна активно займається благодійністю. Вона заснувала соціальну ініціативу “Дерево любові”, спрямовану на підтримку літніх людей Одеси, забезпечуючи їх медикаментами, харчовими продуктами та речами першої потреби. Також Аліна бере участь у зборах коштів для військових і є донором крові.

Аліна підкреслює важливість донорства крові, особливо після повномасштабного вторгнення, і розповідає про це у своєму блозі, маючи рідкісну групу крові.

Крім того, Аліна активно займається спортом, зокрема художньою гімнастикою та йогою, багато читає, пише вірші та грає на фортепіано.

Фото: @lalialinaa / Instagram

Президентка конкурсу “Міс Всесвіт Україна” Анна Філімонова наголосила на важливості використання конкурсу для привернення уваги до подій в Україні та боротьби за правду і мир на міжнародній арені, закликаючи світову спільноту зупинити російську агресію. Вона підкреслила, що цього року готується дуже потужна презентація України на міжнародному конкурсі.

Джерело