Одеська поліція притягнула до відповідальності порушника, який образив ветерана з інвалідністю

конфлікт у ветклініці: поліція одещини притягнула до відповідальності порушника

Відвідувача ветеринарної клініки обурило, що лікар, оглядаючи його собаку, не міг підвестися зі стільця і підійти до тварини ближче. Розлючений клієнт нецензурно висловився у бік ветеринара та покинув його кабінет. Про цей інцидент поліцейські дізнались під час моніторингу соціальних мереж та зареєстрували відомості за даним фактом. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

У ході зʼясування всіх обставин поліцейські встановили, що подія відбулась вчора, 3 липня, близько 10-ї години в одній із ветеринарних клінік у Київському районі Одеси. Відвідувача установи обурило те, що лікар не зміг підвестися зі стільця та оглянути тварину, на що він висловився у його бік нецензурною лайкою.

Правоохоронці приїхали за вказаною адресою, де 38-річний потерпілий звернувся із заявою щодо притягнення відвідувача клініки до відповідальності. Правоохоронці встановили правопорушника та місце його проживання. Ним виявився 43-річний містянин. Поліцейські склали відносно нього адміністративний протокол за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Свою провину він визнав та нині вже вибачився перед потерпілим.