Одеська ТЕЦ планує замовити проєкт підключення до генераторів

Одеська ТЕЦ планує замовити розробку та експертизу проєктно-кошторисної документації на встановлення та підключення до електричної схеми ТЕЦ трьох дизельних генераторів загальною потужністю 3,44 МВт. Вартість пропозиції складає 1 379 000 гривень. Відповідний тендер з’явився на ресурсі Prozorro.

Згідно з умовами тендеру, проєктувальники повинні розробити проєкт монтажу генераторів та допоміжного обладнання до електричної схеми Одеської ТЕЦ. Згідно з умовами пропозиції, буде також складений проєкт паливного господарства до кожного з генераторів для зберігання та подачі палива з розрахунку їх роботи у номінальній потужності протягом 24 годин. Для генераторів будуть окремо спроєктовані засоби інженерного захисту першого рівня – це дозволить захистити техніку від наслідків ракетних та артилерійських обстрілів.

Крім іншого в проєкті повинні бути передбачені заходи з утилізації відходів, в тому числі будівельних та побутових, вивезення демонтованого обладнання тощо. Виконати зазначені роботи потрібно до  31 грудня 2024 р. Тендерні пропозиції приймаються до 23 серпня 2024 року. Початок аукціону заплановано на 26 серпня 2024 р.

Джерело