Одеський телеканал «Град» припинить працювати з 1 жовтня

Телеканал “Град”, заснований ексдепутатом Одеської міської ради двох скликань Анатолієм Баліновим, оголосив про припинення роботи. Це стало відомо від головної редакторки ТРК Лариси Швець, яка повідомила, що телеканал завершить свою діяльність з 1 жовтня.

“Перший телевізійний випуск новин ТРК ГРАД був підготовлений 8 листопада 2005 року. І з цього часу, постійно, шість днів на тиждень о 19 годині, в ефір виходив унікальний випуск програми НОВИНИ від нашої редакції.  Звичайно, за ці роки, на каналі були різні проєкти та програми.  І все ж таки наша гордість, наш успіх і любов всієї команди – саме – інформаційна програма НОВИНИ.  За майже 19 років роботи ми зробили, без малого, 6 тисяч  випусків новин. Я дякую всім, хто ділився з нами своїми історіями, думками та знаннями. Аналізував разом із нами події та робив експертні прогнози. Особлива подяка одеситам за активну участь у наших опитуваннях і глядацьку підтримку. Ми були у вашому житті 19 років”, – зазначила Лариса Швець.

Співвласниця каналу Вікторія Гринько уточнила, що телеканал планують переформатувати, але наразі ТРК припиняє передавати новини.

У 2019 році телеканал “Град” та “Арт” (7 канал) виграли конкурс Національної ради з питань телебачення та радіомовлення на два вільні місця в цифровому мультиплексі в Одесі. За даними сервісу YuoControl, кінцевими бенефіціарами каналу залишаються Анатолій Балінов та Вікторія Гринько.

Джерело