Одеський ветеран-ветеринар прийняв вибачення кривдника, однак суд відбудеться

Конфлікт, який трапився 3 липня в ветеринарній клініці міста Одеса, коли відвідувач облаяв протезованого лікаря, вичерпано. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала” з посиланнями на сторінки у соцмережах одесита Вадима Шевеленко  та ветеринара  Олексія Притули.

Вадим Шевеленко записав відеозвернення, у якому розповів про конфлікт і попросив вибачення у ветеринарного лікаря. Він зазначив, що перебував у «нестабільному емоційному стані» і просить вибачення без будь-якого тиску на нього з будь-якого боку.

“Хочу пояснити для всіх, що в момент відвідування ветеринара Олексія, я перебував у нестабільному емоційному стані і як завжди переживав за свою собачку. Я відкрито заявляю, що насправді, як би це зараз не звучало, я спокійна і врівноважена людина, і точно великий патріот своєї країни. Я постійний відвідувач цієї клініки і звичайно таких інцидентів у мене там не було.

Тому хочу запевнити, що це дуже неприємне, конфліктне, але непорозуміння та збіг обставин, і в жодному разі я не хотів образити Олексія, як людину військову, як ветерана-інваліда і як Героя нашої країни. Хочу на цьому зробити окремий акцент і ще раз вибачитись за свою поведінку”, – зазначив чоловік.

Вадим Шевеленко також зауважив на тому, що він не має упереджень щодо людей з інвалідністю.

Чоловік також повідомив, що добровільно задонатив 400 тисяч гривень на рахунки бригади Азов. Ці слова підтвердив і Олексій Притула, який у своєму Інстаграмі розповів, що його кривдник перерахував 400 000 грн на один з рахунків патронатної служби “Янголи Азову”, яка опікується пораненими бійцями 12-ї бригади НГУ “Азов” та 3-ї ОШБр. На підтвердження цих слів навіть опубліковано банківську квитанцію.

Окрім цього, Олексій повідомив, що приймає вибачення кривдника.

“Незважаючі на доволі суперечливі моменти першої спроби Вадима Шевеленка принести мені вибачення, в результаті яких він отримав мою категоричну відмову, я, згодом, погодився на можливість переглянути свою думку.

Вчора ми зустрілись, і людина виклала мені своє бачення ситуації. Без жодних виправдань, але доволі аргументовано. А також запропонувала свій варіант вирішення цього питання.
Основний момент (детальніше у відео) – це відсутність у конфлікті контекстів відношення до ветеранів та людей з інвалідністю. Цей варіант мене влаштував.

Офіційно заявляю: я приймаю вибачення Вадима Шевеленка.

Однак заяву з поліції ветеринар не забиратиме. Він повідомив, що скоро суд.

Джерело