Одесит попросив поліцію мобілізувати його, але обурився через пораду піти до ТЦК

Одеські правоохоронці затримали чоловіка, який кілька разів телефонував до поліції та скорої допомоги, лаючись на операторів і повідомляючи неправдиву інформацію.

Спочатку він зателефонував на лінію “102” з проханням забрати його на військову службу, не називаючи своїх даних. Коли операторка порадила звернутися до ТЦК та СП, він почав лаятися і повторив цей дзвінок ще чотири рази.

Пізніше той же чоловік подзвонив на лінію “103” і повідомив, що в центрі Одеси, біля хостела на вулиці Малій Арнаутській, він виявив вбитого чоловіка. Однак, після перевірки місця події, правоохоронці не знайшли жодних слідів злочину.

Фото: ГУ НП в Одеській області

Поліція швидко встановила, що всі дзвінки надходили від одного й того ж чоловіка, який ображав операторку лінії “102”. За пів години його особу та місце перебування було встановлено.

На чоловіка склали адміністративні протоколи за дрібне хуліганство та неправдивий виклик спеціальних служб. За дрібне хуліганство йому загрожує штраф до 119 гривень, від 40 до 60 годин громадських робіт або до двох місяців виправних робіт. За неправдивий виклик спеціальних служб передбачено штраф від 850 до 3400 гривень.

Як зазначили в поліції, цей чоловік раніше вже притягувався до адміністративної відповідальності за дрібне хуліганство, куріння в заборонених місцях та появу в громадських місцях у стані алкогольного сп’яніння.

Джерело