Одесит, який зневажливо поставився до ветерана-інваліда, виявився “тендерним бароном”

У соцмережах оприлюднено ім’я одесита, який у ветеринарній клініці обматюкав ветерана. Лікар втратив ноги на війні з російськими окупантами. Через протези на ногах він не зміг нагнутися до пуделя, щоб оглянути його, і попросив хазяїна підняти собаку.

Співзасновник руху “Демократична сокира” Віктор Трегубов повідомив у Фейсбуці, що невихованого одесита звуть Шевеленко Вадим Георгійович. Він є власником фірми “Одесаспеценерго”, виграє тендери у Інфоксводоканалу та Одеської мерії. До повномасштабного вторгнення займав посаду радника віце-прем’єр-міністра з питань європейської інтеграції Ольги Стефанішиної.

Шевеленко Вадим

У відкритих реєстрах відшукали ще більше інформації. Шевеленко Вадим є власником та директором ТОВ “Одесаспеценерго”, яке працює з 2006 року.

Основний вид діяльності – КВЕД 43.21 Електромонтажні роботи. Додаткові послуги – будівництво житлових і нежитлових будівель, будівництво споруд електропостачання та телекомунікацій, каналізація, відведення й очищення стічних вод, будівництво трубопроводів. За весь час на фірму було відкрито 19 судових позовів, у тому числі 2 кримінальних.

Тобто, Шевеленко Вадим не просто пересічний відвідувач ветеринарної клініки – він власник великого бізнесу. Такий собі тендерний “барон”, який має тісні зв’язки з ТОП-чиновниками.

Як можна при цьому так зневажливо ставитися до військового, який віддав свої ноги заради миру в Україні. Саме завдяки мужності військових Шолошенко має зараз змогу вести більш-менш звичне життя та вигравати тендери на 345 млн. Дуже прикро, що ця людина своєю поведінкою зганьбила все місто в очах українців.

Джерело