Одесита, який образив лікаря-ветерана ЗСУ, звільнили з посади радника віцепрем’єрки Стефанішиної

Вадим Шевеленко, який 3 липня під час відвідування ветеринарної клініки в Одесі образив лікаря-ветерана ЗСУ Олексія Притулу, більше не працює радником віцепрем’єрки Стефанішиної.

“Офіс Віцепрем’єрки розуміє суспільне обурення, вважає таку поведінку неприйнятною, такою, що не відповідає нашим цінностям. Ситуація має бути вирішена у правовий спосіб”, — йдеться у повідомленні.

Передумови

3 липня Вадим Шевеленко привів свого собаку до ветеринарної клініки. На відео, оприлюдненому лікарем-ветераном Олексієм Притулою, видно, як Шевеленко вилаявся на Притулу після того, як той повернувся в кріслі й показав свої протези.

Згодом в мережі з’явилося відео розмови Шевеленка з Притулою. Шевеленко перепросив за свою поведінку, зазначивши, що йому здалося, ніби ветлікар “якось не так розмовляє”. Протезів, за його словами, він не помітив.

Олексій Притула розмістив відео вибачення на своїй сторінці в Instagram, зазначивши, що прийме вибачення, якщо Шевеленко перерахує значні суми на потреби “Азова” та Третьої штурмової бригади.

Поліція склала протокол про адміністративне правопорушення щодо Вадима Шевеленка.

Джерело