Одесита затримали через підозру у вбивстві чоловіка

В Одесі був затриманий 22-річний місцевий житель, підозрюваний у вбивстві чоловіка. За даними слідства, він незаконно вистрілив з пістолета у потерпілого кілька разів у груди, що призвело до його смерті на місці події.

Подія відбулася в ніч з 3 на 4 червня у багатоповерховому будинку на вулиці Академіка Корольова. Встановлено, що 28-річний чоловік, який прибув із сусідньої області до свого брата в Одесу на вихідні, почув гучну музику та галас з квартири на девʼятому поверсі. Разом зі своїм родичем вони піднялись, щоб зробити зауваження мешканцю квартири, на що той агресивно відреагував.

Суперечка між ними переросла у фізичну сутичку, під час якої підозрюваний зайшов у квартиру, взяв пістолет і вистрілив декілька разів у груди одного з чоловіків. Потерпілий загинув на місці.

Фото: ГУНП в Одеській області

Брат вбитого сповістив про інцидент сусідів, які викликали поліцію. Підозрюваний втік з місця злочину, але його затримали через годину у квартирі матері.

Правоохоронні органи вилучили з місця події незаконну зброю та кілька гільз, які будуть передані на експертизу разом з іншими матеріалами. Походження пістолета, що належав підозрюваному, буде встановлено. Також у підозрюваного взяли біологічні зразки для визначення його стану наркотичного чи алкогольного сп’яніння.

Підозрюваному оголосили про підозру за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, що передбачає до 15 років позбавлення волі. Йому було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Джерело