Оприлюднені цьогорічні результати національного мультипредметного тесту по Одеській області

Серед найкращих абітурієнтів є випускник Ізмаїльського ліцею № 1 з гімназією з поглибленим вивченням англійської мови, який отримав по 200 балів за два предмети. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала” з посиланням на Олександра Лончака, директора Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації.

Загалом участь в основній сесії НМТ в Одеській області цьогоріч взяли майже 17 тисяч учасників. Серед них лише двоє учнів склали НМТ з трьох предметів на найвищий бал (200 балів). Вони є випускниками одеських закладів освіти.

Максимальну оцінку одразу з двох предметів отримали 17 випускників з Одеської області, серед яких є цьогорічна гордість Бессарабії – Олександр Кужильний, випускник Ізмаїльського ліцею № 1 з гімназією з поглибленим вивченням англійської мови Ізмаїльського району.

Ще 184 учасники мультипредметного тестування отримали двісті балів з одного предмету.

«Мої найтепліші вітання тим, хто попри виклики ковідного карантину, війни, блекаутів, тривог та загроз, наполегливо здобував знання та зрештою реалізував свою заповітну мрію про максимальні «200», – зазначив Олександр Лончак.

Нагадаємо, минулого року лише 13 учнів Одеської області отримали по 200 балів одразу з двох предметів на НМТ. 

Джерело