Переможниця паризької Олімпіади відвідала одеських гвардійців

Переможниця Олімпійських ігор у Парижі-2024 з фехтування, багаторазова призерка чемпіонатів Європи та світу Олена Кравацька навідалась до одного з бойових підрозділів 11 бригади ім. М. Грушевського. Про це повідомили у пресслужбі бригади Південного оперативно-територіального управління Національної гвардії України.

Нещодавно Олена здобула золоту нагороду олімпіади у складі збірної України з фехтування на шаблях. Вона продемонструвала історичну медаль військовим, відповіла на питання про шлях до важливої перемоги та сфотографувалася з особовим складом.

На зображенні може бути: 14 людей та текст

Відома спортсменка взяла із собою на зустріч сина, якому бійці показали різні види озброєння, а також дали змогу проїхатися на бронетранспортерах. Наприкінці зустрічі фехтувальниця побажала гвардійцям найскорішої Перемоги Україні, незламності духу, а також пообіцяла підтримувати бригаду та Національну гвардію України.

На зображенні може бути: 1 особа

Командир 11 бригади ім. М. Грушевського Національної гвардії України вручив на згадку чемпіонці прапор бригади, подяку та гільзу, яку розмалювали у волонтерському русі «Незламні Матусі».

У НГУ зазначили, що військовослужбовці нацгвардії беруть участь у відсічі збройної агресії на всіх напрямках, де ведуться активні бойові дії, стійко утримують свої позиції та знищують сили і засоби противника.

На зображенні може бути: 3 людини, джип та текст

Джерело