Поліцейські розслідують обставини ДТП з постраждалими в Одеській області

Унаслідок автопригоди, що сталася сьогодні, 26 жовтня, близько 14-ї години між населеними пунктами Прилиманське та Нова Долина, травмувалися двоє громадян. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Поліцейські попередньо встановили, що 64-річний водій вантажівки «DAF» здійснив зіткнення з легковим автомобілем  «Infiniti» під керуванням 38-річного чоловіка, який їхав попереду в попутному напрямку та почав гальмувати, аби заїхати на АЗС. Від удару легковик відкинуло на зустрічну смугу руху в автомобіль «Skoda» під керуванням 33-річного чоловіка.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувалися дві пасажирки «Infiniti» віком 23 і 27 років. Їх доставили до районної лікарні.  На місці події працюють слідчо-оперативна група та співробітники сектору реагування патрульної поліції територіального підрозділу поліції.

Після перевірки водіїв на стан сп’яніння та встановлення обставини події їй буде надано правову кваліфікацію. Поліцейські закликають водіїв дотримуватися правил дорожнього руху та бути уважними за кермом. Не наражайте на небезпеку себе та оточення.