Поліцейські затримали одесита за незаконний збут канабісу

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру та помістили його під варту. Чоловіку загрожує до 10-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Поліцейські затримали 32-річного одесита за збут наркотичних засобів

В ході досудового розслідування працівники відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 задокументували, як одесит двічі збув жительці Приморського району по два пакетики з канабісом. Поліцейські затримали правопорушника відразу після другої оборудки.

Поліцейські затримали 32-річного одесита за збут наркотичних засобів

Слідчі вилучили обмежений в обігу наркотичний засіб, походження якого підтверджено висновком експертизи та результатом експрес-дослідження. Крім того, поліцейські долучили до справи в якості речових доказів гроші, які фігурант отримав після повторної реалізації товару, та мобільний телефон з інформацією, що підтверджує його протиправну діяльність.

«Наразі ми зібрали достатньо доказів та повідомили правопорушнику про підозру за частинами 1, 2 статті 307 Кримінального кодексу України – у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту, а також незаконному збуті наркотичних засобів, зокрема вчиненому повторно. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в сумі 181 тис. 680 грн. Відповідно до чинного законодавства, чоловіку загрожує покарання позбавленням волі на строк до 10-ти років з конфіскацією майна. В ході слідства ми встановлюватимемо канал потрапляння наркотичного засобу до затриманого», – зазначила слідча територіального підрозділу поліції Олена Шевцова.