Про перспективи відновлення опалення у Пересипському районі

Через надзвичайну ситуацію на одній з котелень міста в Пересипському районі залишились без опалення 246 багатоквартирних будинків, 120 тисяч населення,  25 освітніх закладів та медустанов.

У  разі неможливості запуску  котельні міська влада  разом зі спеціалістами «Одесагаз» та інших профільних служб  пропрацювали можливість підключення модульних котелень як резервний варіант.

Питання вирішується спільно з обласною військовою адміністрацією. Доставку модульних котелень забезпечать працівники ДСНС України в Одеській області з усіх міст України, де вони є. Це дозволить дати тепло в домівки мешканців, підключаючи їх до мереж газопостачання. Кожна котельня буде встановлена на окрему групу будинків, – зазначили у мерії. 
 
За попередньою інформацією фахівців, стан труби котельні дозволяє організувати опалювальний процес. За прогнозами – протиаварійні роботи триватимуть десь 10-15 днів. 
 
Наразі ведуться  роботи з ліквідації наслідків. До роботи долучилися такі будівельні організації як Стікон та Будова, що долучилися до розбору. Також розгортаються палатки для обігріву з гарячичи напоями для місцевих мешканців.

ОдесаОфіційно