У перші вихідні листопада в Одесі пройдуть поетичні читання Meridian Odesa

В Одесі протягом 3-5 листопада відбудуться поетичні читання Meridian Odesa. Координаторка Meridian Odesa Євгенія Лопата розповіла, що програма події включає 24 літературно-дискусійні події.

Як передав її словами кореспондент “Інформеру” з брифінгу, всього захід поділили на три блоки:

  • Презентація книжок, які написали після повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Буде представлено багато авторів серед волонтерів та військовослужбовців. 
  • Поетичні читання, зокрема присутніми будуть Сергій Жадан, Іван Малкович, Ігор Померанцев, Олег Каданов, Ірина Цілик, Тетяна Милимко тощо
  • Українські журналісти і блогери братимуть інтерв’ю в письменників та поетів. Спілкуватись із поетами та письменниками будуть Яніна Соколова, Соня Кошкіна та Роман Кравець.

“Окрема подія Меридіана –  вечір пам’яті Олександра Ройтбурда, нашого друга, який завжди виступав хедлайнером української культури”, – підкреслив Святослав Померанцев, президент Міжнародної літературної корпорації Meridian Czernowitz.

Вхід на захід безоплатний, але треба заздалегідь зареєструватися. Утім це можна буде зробити на вході, але займе деякий час в організаторів.