В Одесі попрощалися з загиблими військовими моряками внаслідок атаки РФ по порту

В Одесі відбулися похорони військових моряків, які загинули внаслідок ракетного удару, який був здійснений РФ по Одеському порту 6 березня. Також відбулося прощання з військовослужбовцями Сухопутних військ ЗСУ, які померли внаслідок бойових дій в інших областях України.

«Минулими вихідними Одеса прощалася з військовими моряками вч 4770, які загинули в результаті ракетного удару російських терористів по нашому місту», – йдеться у дописі.

Це старшина 2-ї статті Микола Тягій, матрос Віталій Малютін, старший матрос Олександр Коноваленко. Також було написано про загиблих військових з Сухопутних військ ЗСУ: солдата Олега Білецького та солдата 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади Івана Глушка, які загинули на Донеччині.

Фото: Veterans HUB ODESA

Крім того, у понеділок, 11 березня, відбулися похорони ще шести військових моряків, які також загинули 6 березня. Це головний старшина Станіслав Хохлов, старшина 2-ї статті В’ячеслав Васильєв, молодший сержант Володимир Бутов, старший матрос Юрій Слепченко, матроси Петро Корнієнко і Андрій Ліхно.

Місто Одеса також вшанувало пам’ять солдата Сухопутних військ, військового вч А4056 Олександра Закерничного, який загинув у бою з російськими окупантами на Харківщині.

Фото: Veterans HUB ODESA

Джерело