В Одесі відбудеться благодійний хокейний турнір

На льоду одеського Палацу спорту 25-29 вересня відбудеться Кубок імені Анатолія Хорозова. Як повідомила Федерація хокею України, у змаганнях візьмуть участь провідні команди України.

Окрім спортивних заходів та активностей для молоді, проводитиметься збір коштів на легендарну 12-у БрСП “Азов” НГУ. Частина прибутку від продажу квитків буде спрямована на закупівлю надсучасних РЕБ-систем, які захищатимуть бійців на передовій від атак ворожих БПЛА.

Крім того, благодійний турнір, який пройде в Одесі 25-29 вересня, приверне увагу до захисників “Азовсталі”, які вже третій рік перебувають у російському полоні. Цією співпрацею Федерація хокею України нагадує, що майбутнє українського спорту залежить від тих, хто боронить нашу свободу сьогодні.

Це буде четвертий розіграш Кубка України. Перший відбувся в 2007  році, переможцем став київський “Сокіл”. До січня 2022 року турнір не проводився. Відтоді змагання почали носити ім’я Анатолія Хорозова, першого президента Федерації хокею України, першого українця, внесеного до Зали слави Міжнародної федерації хокею на льоду (IIHF).

Джерело