В Одесі жінка застрягла в ліфті до нестачі повітря

В одному з багатоквартирних будинків Одеси жінка разом зі своїм песиком застрягла в ліфті через аварійне відключення електропостачання. Про це повідомляє патрульна поліція Одеської області

Жінка вже понад годину перебувала в замкнутому просторі і почала відчувати нестачу повітря. Спроби додзвонитися до ліфтової служби виявилися безуспішними, тому вона звернулася за допомогою до поліції.

Зв’язок був встановлений швидко, і на місце події миттєво прибули патрульні Євген Парафіленко, Олена Студзинська та Олександр Дряпак. Патрульні почули крики жінки, яка перебувала в пастці між першим та другим поверхами. Вони негайно викликали аварійну службу для допомоги у визволенні потерпілої.

В Одесі жінка застрягла в ліфті через аварійне відключення ...

Спільними зусиллями патрульних та аварійної служби жінку вдалося безпечно звільнити з ліфта. Ця подія ще раз нагадала про важливість дотримання правил безпеки та своєчасного звернення до відповідних служб у разі надзвичайних ситуацій.

Якщо ви опинилися в подібній ситуації, важливо зберігати спокій і не намагатися відчинити двері кабіни самостійно. До приїзду відповідних служб краще залишатися на місці та чекати допомоги. Також рекомендується уникати користування ліфтами під час стабілізаційних відключень електроенергії та під час повітряних тривог.

Джерело