Зруйновану трубу одеської котельні відновлять до опалювального сезону

Роботи з будівництва нової димової труби та газоходів районної котельні «Північна-2» планується завершити до початку опалювального сезону. Про це говорилось під час виїзної наради за участю мера Одеси Геннадія Труханова та голови  Представництва ЮНІСЕФ в Україні пана Муніра Мамедзаде, повідомляє телеграм-канал Одеса.Офіційно.

Наразі тривають роботи з улаштування фундаментів під димову трубу та газоходи. Паралельно за індивідуальним проєктом виготовляються елементи самої труби, яка буде збиратися на місці. Проєкт реалізується за кошти ЮНІСЕФ.

Зазначимо, що дана котельня обслуговує 120 тисяч населення Пересипського району, зокрема освітні та медичні заклади. Паралельно проводиться повторний тендер на ремонт пошкодженої будівлі котельні за обіговий кошт КП «Теплопостачання міста Одеси» .

Як зазначила заступниця мера Одеси Ганна Позднякова, ані роботи з реконструкції будівлі котельні, ані будівництво нової труби не вплинуть на строки початку опалювального сезону на цьому об’єкті, адже стара труба, частина якої впала торік під впливом стихії, все ще придатна для тимчасового використання.