10-річну дівчинку в Одесі покусав пес породи бурбуль

12 липня до поліції надійшло повідомлення від лікарів, що до медичного закладу доставлено 10-річну дівчинку з травмою від укусу собаки. Маленькій пацієнтці діагностували відкритий перелом лівого передпліччя.

В ході відпрацювання вказаного повідомлення правоохоронці встановили, що дитину укусив пес її тітки, у якої вона разом із татом перебувала в гостях на вулиці 8 Березня. Доки дорослі були зосереджені на вирішенні побутових справ, дівчинка самостійно вийшла з будинку у двір, де натрапила на собаку, якого господиня ненадовго випустила з вольєра.

Бурбуль (Породы собак) южноафриканский бурбуль, бурбуль фото, собака бурбуль,  бурбуль цена, африканские бурбули, африканский бурбуль фото, африканские  бурбули фото Энциклопедия о животных EGIDA.BY

Відносно власниці тварини правоохоронці склали адміністративний протокол за ч. 3 ст. 154 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Мова йде про порушення правил утримання собак, що спричинило заподіяння шкоди здоров’ю людини.

Відносно батька дівчинки складено протокол за ч. 1 ст. 184 того ж кодексу. Йдеться про ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей.

Джерело