13-річна дівчинка потонула у Дунаї

В Ізмаїлі сталася трагедія – компанія підлітків пішла купатися на центральний пляж. Коли хлопці відволіклися, їх супутниця – 13 річна дівчина Ілона Чеботар пішла до води купатися і зникла з поля зору. Хлопці почали її шукати вздовж пляжу, а потім звернулися по допомогу до поліції. Наступного дня 3 серпня близько 15:00 водолази ДСНС знайшли тіло дівчини.

Попередньо, смерть дитини настала унаслідок утоплення. В рамках провадження, розпочатого за ознаками ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України, тіло направлено на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті. Сім’я, в якій виховувалася загибла дівчина, перебуває на обліку в службі у справах дітей як така, що опинилась у складних життєвих обставинах. Батьки в поле зору поліції раніше не потрапляли. У родині залишилося шестеро дітей.

В поліції закликають не пускати дітей купатися в Дунаї через потужну течію, яка затягує людей під воду. Дорослі мають обов’язково контролювати весь час місцезнаходження дитини на пляжі і не залишати їх на одинці.

Джерело