Інформація для одеських ОСББ/ЖБК про часткову компенсацію вартості електрогенераторів

В Одесі продовжує працювати Порядок розподілу часткової компенсації вартості закупівлі електрогенераторів для об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельних кооперативів.

Згідно з Порядком співвласники багатоквартирних будинків трьох і більше поверхів та житлово-будівельні кооперативи, які придбали або планують придбати нові генератори у період воєнного стану, мають можливість отримати за це часткову компенсацію від Одеської міської влади. 
Сума відшкодування не може перевищувати 70% від вартості електрогенератора, але не більше ніж 100 тис.грн для одного учасника.

З початку 2023 року часткову компенсацію отримали 64 ОСББ/ЖБК на загальну суму 4 млн 973 тис. 023 грн 10 коп., а саме:
– 6 ОСББ/ЖБК Київського району;
– 7 ОСББ/ЖБК Пересипського району;
– 12 ОСББ/ЖБК Хаджибейського району;
– 39 ОСББ/ЖБК Приморського району.

З переліком необхідних документів можна ознайомитись у Порядку, опублікованому на офіційному сайті Одеської міськради (Міська цільова програма (https://omr.gov.ua/ua/acts/council/196091/) цивільного захисту населення та територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на території міста на 2022-2026 роки), або безпосередньо в районних адміністраціях міста.

ОдесаОфіційно