Керівник Одеської ОВА призначив собі другого нового заступника за місяць

Голова Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко призначив собі заступником директора Департаменту інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності, міжнародного співробітництва і туризму Одеської обласної державної адміністрації Романа Григоришина. Про це повідомляє Ізбірком.

За словами Григоришина, основні напрямки його роботи – це міжнародні відносини, план відновлення області, інвестиції, туризм та Expo-2030. Однак саме міжнародні відносини чоловік назвав найголовнішим напрямком своєї діяльності.

“Ще й до війни Одеса посідала друге місце в країні за кількістю дипломатичних представництв. А в умовах дії “зернової угоди” Одеса стала своєрідним хабом Півдня України й навіть більше. Тож це важлива сфера. Наприклад ми вели дуже довго співпрацю із USAID(Незалежне агентство федерального уряду США. Відповідає за невійськову допомогу США іншим країнам, – ред.) й за тиждень до початку масованої атаки на енергетичну інфраструктуру ми отримали від них 150 генераторів, які передали громадам“, – наголосив Роман Григоришин.