Фонд держмайна виставив на продаж готель у Чорноморську

Фонд оголосив аукціон щодо приватизації готелю «Моряк», який розташований в Чорноморську на проспекті Миру, 15. Дата аукціону – 9 листопада 2022 року. Про це повідомляє пресслужба Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях.

До складу обʼєкту входить п’ятиповерхова будівля готелю загальною площею 6827,1 кв.м., пункт охорони, альтанки, огорожа, автостоянка, а також рухоме майно (обладнання, меблі, побутова техніка) та товарно-матеріальні цінності. Будівля готелю має конференц-залу, ресторан, перукарню та солярій. Частина об’єкту розташована, що не входить до приватизації. Однак покупець матиме можливість орендувати землю.

«Готель керується та утримується морським торгівельним портом «Чорноморськ». Дивно, чи не так? У порту та загалом держави є більш стратегічні завдання, ніж управління готелями. Впевнений, бізнес оновить і покращить сервіс, створить нові робочі місця й сплачуватиме податки», — прокоментував ситуацію Олександр Славський, начальник РВ ФДМУ по Одеській та Миколаївській областях.

Возможно, это изображение стол и в помещении
Возможно, это изображение в помещении
Возможно, это изображение дерево