Компанія одеського депутата відремонтує міст на Херсонщині

Державна установа “Місцеві дороги Херсонщини” провела тендер для обрання компанії, яка зробить капітальний ремонт мосту на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення Орлове-Іванівка.

Про це повідомляє Ізбірком.

Як зазначається в системі електронних закупівель Prozorro, аукціон відбувся 26 січня за участю двох компаній – товариства з обмеженою відповідальністю “Ростдорстрой” та ОАО “Мостобудівельний загін № 112”. 

Переможцем визнали ТОВ “Ростдорстрой”, яке готове працювати за 100 мільйонів 9,8 тисяч гривень, тоді як конкурент хотів 100 мільйонів 400 тисяч гривень. 

За ці гроші компанія повинна буде розробити проектну документацію. Роботи планують завершити до 29 грудня 2023 року. 

Раніше ця ж компанія виграла тендер для обрання компанії, якій заплатять за капітальний ремонт дорожнього покриття на шести кілометрах цієї траси за 199 мільйонів 497,5 тисяч гривень 

ТОВ “Ростдорстрой” засноване комерційним товариством з обмеженою відповідальністю “Оттема”, яке зареєстроване в Угорщині. Зараз власниками є депутат Одеської міськради Юрій Шумахер — представник партії “Довіряй ділам” мера Одеси Геннадія Труханова та бізнесмен Євген Коновалов. Статутний капітал – 5 млн 131 тис. гривень, існує з 2005 року.