Любителю дитячого порно з Одеси загрожує до 6 років

В Одесі викрили любителя дитячої порнографії. Про це повідомляє поліція Одеської області. Фото і відеофайли зі змістом порнографічного характеру за участю дітей одесит зберігав у власному ноутбуці.

Викрили та задокументували протиправну діяльність містянина слідчі відділення поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 спільно зі співробітниками управління міграційної поліції ГУНП в Одеській області під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси, – йдеться у повідомленні.

Володіючи інформацію про можливу причетність 26-річного одесита до використання забороненого контенту, поліцейські провели зі місцем мешкання чоловіка санкціонований обшук, під час якого виявили ноутбук з відповідними файлами. Експертиза підтвердила, що відеофайли належать до творів порнографічного характеру та містять дитячу порнографію.

Одесит зізнався, що завантажував їх з інтернету та зберігав задля задоволення власних сексуальних потреб. Слідчі повідомили фігуранту про підозру в умисному придбанні та зберіганні дитячої порнографії без мети збуту чи розповсюдження.

Зазначимо, за це чоловіку загрожує або обмеження волі до 5 років, або тюремне ув’язнення від 2 до 6 років.

Джерело