Мешканців Одещини просять допомогти дівчинці, жертві ДТП

Вчора до КНП «Кілійська багатопрофільна лікарня» КМР поступила маленька дівчинка, на ім’я Софійка. Вона була доставлена з множинними травмами та саднами, закритою черепно-мозковою травмою та переломами, отриманими внаслідок ДТП за участю мотоцикліста. Про це повідомляє лікарка Кілійської лікарні Владислава Урум на своїй сторінці у Facebook.

Наразі Софійку перевезли до Одеської дитячої обласної лікарні, де їй доведеться пройти через численні операції та складні етапи лікування. Її родину чекають важкі випробування, адже попереду багато сліз та непростих днів.

Звертаюся до всіх небайдужих із проханням не залишатися осторонь цієї ситуації. Софійка та її родина дуже потребують нашої підтримки та допомоги. Дівчинка мешкає в селі Фурманівка Ізмаїльського району Одеської області, і багато хто з вас, можливо, особисто знає цю родину, – написала лікарка.

Мати дитини та лікарі просять всіх, хто може, допомогти дівчинці пройти через ці важкі випробування. Ваша підтримка може стати вирішальною для Софійки та її мами, яка зараз не відходить від доньки.

Карта мами Софійки — Цуркан Людмила: 4790729929613545.

Джерело