Минулих вихідних в Одесі провели рекордну кількість щеплень від COVID-19

Протягом 10-11 липня в Одесі та області вакцинували від COVID-19 понад 3 тисячі мешканців. Про таке повідомили в пресслужбі Одеського обласного центру громадського здоров’я. Там розповіли, що всього за два дні у центрах масової вакцинації в Одесі, Ізмаїлі та Чорноморську щеплення зробили 3 тисячам 149 людям.

За даними Департаменту охорони здоров’я Одеської міської ради, безпосередньо в Одесі вакцинували 2 тисячі 899 людей. Там зазначили, що це рекордна кількість від початку роботу центрів вакцинації.

На вихідних від COVID-19 вакцинували понад 3 тисячі мешканців Одещини

Щеплення робили препаратом Coronavac від Sinovac Biotech. Випадків побічних реакцій та ускладнень після введення вакцини не зареєстрували, зауважили в департаменті. Тим, хто не встиг отримати щеплення у ЦГЗ порадили звертатися до найближчого центру первинної медико-санітарної допомоги у будні або до Центрів вакцинації у вихідні.

На вихідних від COVID-19 вакцинували понад 3 тисячі мешканців Одещини

Нагадаємо, у вихідні 10-11 липня в Одесі та області працювали десять Центрів вакцинації проти COVID-19.

На вакцинацію можна було прийти без попереднього запису та отримати щеплення в порядку “живої черги”. Для цього з собою необхідно було мати паспорт, ідентифікаційний код та мобільний телефон. Або ж можна зареєструватися в листі очікування та через додаток “Дія”.

На вихідних від COVID-19 вакцинували понад 3 тисячі мешканців Одещини

Джерело – Суспільне.