На Одещині притягуватимуть до відповідальності провокаторів, які користуються проблемами з електроенергією

В Одеському регіоні взялися за провокаторів, які користуються критичною ситуацією з електроенергією й підбурюють людей до агресивних та незаконних мітингів. Поліція буде розшукувати подібних призвідників протестів. Про це повідомляє Одеська районна державна адміністрація.

Правоохоронці також будуть притягувати до відповідальності провокаторів, які підбурюють населення до протиправних дій у зв’язку з аварійними відключеннями електроенергії.

Зазначимо, що в Одесі вже перекривали дороги, намагаючись привернути увагу до відсутності світла. Проте поліції вдавалося заспокоїти людей та відновлювати рух.

Тоді близько 20-ти незадоволених мешканців будинків на вул. Академіка Корольова, 33 та 35, а також Академіка Глушка, 18 перекрили головну вулицю Київського району.

Нагадаємо, цілодобово 206 бригад ДТЕК ліквідовують аварії в електросистемі. Наразі на Одещині критична ситуація з енергопостачанням, й вона потребує посилення міжнародної допомоги.

Адже після масованого обстрілу України й зокрема Одещини, що стався 5 грудня, регіон ще досі оговтується. Щойно енергетики відремонтували електромережі, ворог ще раз завдав удару по об’єктах критичної інфраструктури. Тож на Одещині продовжують діяти аварійні відключення світла.

Джерело