На Одещині пенсіонерку, яка загубилася в лісі, розшукували три дні

70-річна жінка загубилась у лісі й під час пошуків дороги додому впала у яр, де пролежала майже три дні без їжі та води. Наразі пенсіонерка перебуває у лікарні, її стан задовільний. Про це  повідомили у поліції Одещини.

Повідомлення про зникнення жительки селища Бородіно надійшло до поліції кілька днів тому. Сусідка пенсіонерки повідомила, що та напередодні вдень пішла в ліс по гриби й не повернулась. Правоохоронці розпитали у жінки її можливий маршрут й розпочали пошуки.

“До пошуків залучили весь особовий склад територіального підрозділу поліції, лісничих, мисливців та небайдужих мешканців Бородінської громади. Також для охоплення більшого кола людей орієнтування про розшук розмістили у соціальні мережі. У лісі територію пошуку розбили на квадрати і прочісували кожен метр”, — йдеться у повідомленні.

Жінку знайшли на третю добу по обіді. Вона була в яру за півтора кілометра від населеного пункту. Як зʼясували у поліції, пенсіонерка заблукала, а коли намагалась знайти дорогу додому, то підковзнулась біля яру та впала в нього. Без їжі та води вона пробула там кілька днів. Їй викликали швидку, наразі її стан задовільний.

Джерело