На Одещині прикордонники врятували парочку, яка заблукала у плавнях

Прикордонники Білгород-Дністровського загону врятували чоловіка та жінку поблизу українсько-молдовського кордону. Пара нібито хотіла уникнути перевірки документів на контрольних постах траси Одеса-Рені, тому вирішила обійти її через плавні. Про це  повідомили  у Держприкордонслужбі.

Правоохоронці зʼясували, що 29-річна одеситка приїхала до свого 37-річного коханого, який проживав у селі в Білгород-Дністровському районі. Під час зустрічі закохані вирішили переїхати до обласного центру. Аби потрапити до Одеси, вони мали пройти контрольні пости на автодорозі Одеса-Рені, однак чоловік загубив свій паспорт, тому пара вирішила обійти транзитну ділянку дороги, що проходить територією Молдови.

“Опинившись у плавневій системі серед заростей очерету, мандрівники швидко загубилися. Чоловік та жінка понад добу долали густі зарості та непролазні болота, аж поки не зневірилися у своїх силах. Виснажені та знесилені вони змогли знайти телефонний зв’язок та зателефонували в поліцію, благаючи про допомогу”, — йдеться у повідомленні.

Поліцейські повідомили прикордонникам про чоловіка та жінку, для пошуку останні залучили додаткові наряди та підняли у повітря безпілотники. Один з операторів знайшов загублених, після чого їх врятували. Вони не потребували медичної допомоги. У ДПСУ зазначили, що під час їхньої подорожі чоловік зробив жінці пропозицію руки й серця. За скоєне пара закоханих буде відповідали в адміністративному порядку, додали в установі.

Джерело