На Одещині затримали чоловіка за незаконне зберігання зброї

Чоловіка викрили слідчі Білгород-Дністровського районного відділу поліції спільно зі співробітниками Управління Служби безпеки України в Одеській області. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Привіз додому із зони бойових дій різний арсенал: правоохоронці викрили жителя Білгород-Дністровського району у незаконних оборудках із бойовими припасами та зброєю

Підозрюваним виявився 36-річний житель Татарбунарської територіальної громади. Під час пошукових заходів у нього виявили три корпуси осколкових гранат різної модифікації з запалами до них, предмет, схожий на обріз рушниці, патрон до нього та штик-ніж. За попереднім висновком вибухотехніків, при конструктивному поєднанні між собою корпуси з запалами утворюють ручні осколкові гранати, що належать до бойових припасів.

привіз додому із зони бойових дій різний арсенал: правоохоронці викрили жителя білгород-дністровського району у незаконних оборудках із бойовими припасами та зброєю

Усе вилучене слідчі скерували на експертизу. Чоловік пояснив, що небезпечні предмети знайшов під час перебування на Донеччині. Йому загрожує до семи років позбавлення волі.