Начальник обласної поліції радився з головами ОТГ про безпеку у регіоні

Начальник обласної поліції радився з головами ОТГ про безпеку у регіоні Начальник Одеської обласної поліції Микола Семешин радився з головами ОТГ про забезпечення безпеки в регіоні.

Про це розповіла голова Красносільської громади Марина Архірій.

Керівник сільради зазначила, що у рамках співпраці між поліцією та територіальними громадами 16 лютого в Одесі відбулася нарада, яку проводив начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Говорили на цій зустрічі про реалізацію проєкту «Поліцейський офіцер громади». Також у регіоні реалізується проєкт  «Спеціаліст із безпеки в освітньому середовищі», на підставі якого правоохоронці взяли під свою опіку 643 навчальні заклади.

Варто зазначити, що Красносільська ОТГ була в числі перших на Одещині, яка уклала меморандум про співпрацю з обласним відомством правоохоронців та відкрила на своїй території поліцейську станцію. Працювати в ній призначили поліцейських офіцерів громади. Торік в області відкрили шість поліцейських станцій. Серед іншого, йшла мова на зібранні про  проблеми, що виникають у співпраці поліцейських та органів місцевої влади, у відносинах з населенням територій.