Одеcитів просять взяти участь в анкетуванні стосовно соцпослуг

Одеська міскрада проподить опитування стосовно соціальних послуг, які найбільше потрібні одеситам. Зокрема на офіційному сайті Одеси розміщено наступне звернення:

Шановні мешканці Одеської міської територіальної громади!

Повномасштабні воєнні дії, що відбуваються на території України, призвели до підвищення цін на основні товари та послуги, зростання безробіття, зниження розміру заробітних плат або взагалі втрати доходів, негативний вплив яких посилився на рівні добробуту громадян.

З метою визначення потреб у соціальних послугах та пріоритетів їх подальшого розвитку в умовах збройної агресії російської федерації проти України Департаментом праці та соціальної політики Одеської міської ради проводиться анкетне опитування.

Пропонуємо взяти участь в анкетуванні та відповісти на запитання. Ваші відповіді допоможуть прийняти управлінські рішення в частині організації надання соціальних послуг та допомоги особам, які опинились у складних життєвих обставинах.

Будь ласка, уважно прочитайте кожне запитання та поставте позначку поруч з обраним варіантом відповіді. Анкета анонімна і її результати будуть використані тільки в узагальненому вигляді.

АНКЕТА ВИЗНАЧЕННЯ ПОТРЕБ ОДЕСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ У СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГАХ