Одеські патрульні зупинили водія зі смертельною дозою сп’яніння

Одеські патрульні зафіксували “антирекорд” алкогольного сп’яніння у водія вантажівки, – повідомляє пресслужба патрульної поліції регіону.

Увагу поліцейських привернув автомобіль DAF, який рухався вулицею Луцька. Інспектори зупинили транспортний засіб. Під час спілкування з водієм, патрульні виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Громадянин погодився пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння на місці зупинки за допомогою приладу Drager. Результат такої перевірки склав понад 6 проміле вмісту алкоголю в крові, що значно перевищує встановлені показники в приладі.

Також, поліцейські з’ясували, що водій вже притягувався до відповідальності за керування автомобілем на підпитку й був позбавлений судом права керувати транспортом протягом року.

Патрульні склали на водія адміністративні матеріали за ч. 2 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) та ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) КУпАП й відсторонили його від керування вантажівкою.

Не нехтуйте правилами дорожнього руху й пам’ятайте — алкоголь та кермо несумісні!