Одеські ресторатори щотижня відправляють на фронт понад 500-600 дегідрованих продуктових пакетів.
В меню зараз борщ, гречана каша з куркою, гречана каша з овочами, ячна каша, банаш, овочевий суп. Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповіла Ольга Бєлєнко, підприємниця, рестораторка, засновниця Благодійного Фонду “Перемога.UA”.
Як розповіла Ольга Бєлєнко, всі страви ресторатори роблять з натуральних продуктів, без додавання консервантів. “Ми готуємо страву. Потім в сушильній шафі з неї забирається вода. Ми отримаємо такий результат – дегідрована їжа, яку ми фасуємо у пакети по 100 грамів.
У приготовленому вигляді вага блюда становить 350 грамів. В меню борщ, гречана каша з куркою, гречана каша з овочами, ячна каша, банаш, овочевий суп. Ми постійно працюємо над збільшенням асортименту”, – розповіла рестораторка.
Щоб приєднатися до проєкту, зверніться за телефоном: 095 213 41 04
Телеграм: @betrend