Одеський імерсійний театр знімає фільм та збирає гроші на такмед

Одеський імерсійний “Театр №7” знімає художній фільм “Опівночі”. Це — камерне ігрове кіно у жанрі телевистави. Одна локація, 5 акторів і 1,5 години щемливих філософських діалогів. Мета команди театру — розповсюдити зняте кіно світом і зібрати не менше 1 000 000 грн донатів на тактичну медицину. Всі гроші планується передати одеському фонду “Корпорація Монстрів”.

“П’ятеро друзів опівночі сидять на даху в самому центрі Одеси. І говорять про різне. І Про все і ні про що… Знаєте, як це — коли не спиться? І різне лізе в голову? А коли ще й трохи випив… Той вир не замовкає… Про несправедливість життя та хитрощі кохання, про химерність сьогодення та непередбачуваність майбуття…

Це сюжет без спойлерів. Але насправді історія має значно більше зв’язків з Сьогодні. З війною. З людьми мистецтва на війні… З обов’язком і складними рішеннями. Але щоб це зрозуміти — треба побачити фільм повністю” — каже автор сценарію та режисер стрічки та одноїменної п’єси Ярослав Трофімов — “Це максимально незалежне і чесне кіно. Його робить команда з 5 акторів, одного гримера і одного оператора”.

Наразі творча команда вже зняла та змонтувала 7 хвилин матеріалу. Це новела №8 (з 20 що складаються в повну історію”, вона має назву “Бракує сміливості” і її вже можна подивитись на ютуб-каналі театру. “Сприймате це як демо-версію майбутнього повнометражного фільму. Ми можемо і встигаємо зняти його в найближчі місяці і зробимо це, якщо потрібно.

Ми певні, що у більшості людей є 100 гривень. І якщо за допомогою цього фільму вдасться мотивувати кілька десятків, а краще кілька сотен тисяч людей по всьому світу, задонатити — ми готові працювати на знімальному майданчику кілька місяців поспіль задля цієї мети” — каже пан Трофімов.

Театр №7 засновано в Одесі в 2015 році разом з джаз-клубом “Перон №7”. Основним напрямком волонтерства Театру #7 є збори на технічне забезпечення ППО Одеси та Півдня.
За останні 2 роки завдяки виставам та концертам було зібрано більше 1 млн. грн.

Джерело