Про стан одеських волонтерів, травмованих вибухом в авто

Представники Української добровольчої армії Наталя та Альберт Кручиніни, які  травмувалися внаслідок вибуху авто, продовжують перебувати у лікарні. Їхній стан покращився. Про це повідомив речник Української добровольчої армії “Південь”, голова Громадської ради при Одеській ОВА Сергій Братчук.

За його словами, стан Наталі покращився, однак у неї травмована барабанна перетинка на правому вусі та є проблеми зі слухом. Ліве вухо жінки поступово відновлюється.

“Стан Альберта стабілізовано по тиску, проте він продовжує перебувати у комі. Лікарі налаштовані оптимістично. Зараз все залежить від імунітету нашого побратима та Бога, тому ми всі молимося”, — зазначив Братчук.

Він додав, що травмовані перебувають в одному з медичних закладів Києва під охороною Української добровольчої армії та правоохоронців. Також УДА охороняє їхніх дітей, які нещодавно провідували Наталю.

“Наразі триває слідство. Уся інформація, що надходить оброблюється, перевіряється та слідчі працюють”.

Нагадаємо, 19 лютого у селі Гвардійське Одеської області  вибухнув  автомобіль. Унаслідок вибуху травмувались Наталя та Альберт Кручиніни. Їх шпиталізували до лікарні у важкому стані з численними травмами.

Джерело