Розповсюджувачам порноконтенту з Одеси загрожує до 7 років позбавлення волі

В Одесі 3 чоловіків створили порносайти та активно розповсюджували заборонений контент в інтернеті. Організаторів нелегального бізнесу затримали. Про це інформує 24Одеса з посиланням на прокуратуру Одеської області. За версією слідства, учасники злочинної групи запустили сайти з порноконтентом в лютому 2020 року. Вони також активно рекламували їх у мережі.

Зловмисники встановили на своїх сайтах шкідливі програми, які при клацанні на сайті перекидали користувача на певні сторінки з рекламою. За такий трафік власники нелегального бізнесу отримували гроші. Частину від заробленої суми зловмисники вклали в розширення своїх сайтів і розповсюдження заборонених фото й відео.

Група одеситів налагодила порнобізнес через інтернет

За фактом незаконного розповсюдження порнографічного контенту в інтернеті відкрили кримінальне провадження. Слідчі передали обвинувальний акт до суду. Усім трьом учасникам організованої групи в Одесі загрожує до 7 років ув’язнення. Суд має обрати для них відповідне покарання.

У ході слідства правоохоронці виявили ще 2 учасників масштабної схеми, які допомагали в продукуванні та поширенні порноконтенту. Відомо, що один зі зловмисників помер ще до завершення досудового розслідування. Іншого вже засудили на підставі угоди про визнання винуватості.

В Одесі викрили групу чоловіків, які поширювали порно