Що обговорив одеський виконком на позачерговому засіданні

Члени виконавчого комітету Одеської міської ради провели позачергове засідання 25 червня, на якому розглянули понад 70 питань. Більшість з них стосувалася ухвалення рішень комісій щодо надання компенсацій за знищене нерухоме майно внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених війною Росії проти України.

Як передав кореспондент “Інформеру”, на засіданні обговорювали:

  • Реєстрацію за комунальним підприємством “Теплопостачання міста Одеси” права господарського управління об’єктами нерухомості.
  • Демонтаж будівель, пошкоджених або зруйнованих через збройну агресію РФ проти України.
  • Внесення на розгляд Одеської міськради проєкту рішення щодо затвердження підсумкового звіту про виконання Міської цільової програми розвитку туризму в Одесі на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням Одеської міськради від 03 лютого 2021 року № 53-VIIІ.
  • Внесення на розгляд Одеської міськради проєкту рішення про затвердження підсумкового звіту щодо виконання Міської цільової програми розвитку міжнародного співробітництва та маркетингу в Одесі на 2020-2023 роки, затвердженої рішенням Одеської міськради від 22 липня 2020 року № 6224-VII.
  • Хід виконання у 2023 році Міської цільової програми з цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру і забезпечення пожежної безпеки в Одесі на 2022-2026 роки, затвердженої рішенням Виконавчого комітету Одеської міськради від 05 квітня 2022 року № 40.