В Одесі затримали “креативного” наркоділка

В Одесі судитимуть 37-річного місцевого жителя, який розповсюджував по всій Україні наркотичні засоби та психотропні речовини, ховаючи їх в «звичайних» поштових посилках. Про це повідомили в пресслужбі Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Незаконний «товар» чоловік відправляв під вигаданими іменами, а наркотики ховав у кондитерських виробах та власноруч виготовлених декоративних свічках. Поліцейські задокументували сім таких оборудок з канабісом та особливо небезпечною психотропною речовиною тетрагідроканабінолом. За кожну з них зловмисник отримав від покупців близько 12 доларів на свій криптогаманець.

Під час обшуку помешкання наркоділка правоохоронці виявили ще низку різних наркотичних засобів та психотропних речовин у вигляді екстрактів, смол, грибів, трави. Такі «товари» чоловік розповсюджував в Одесі і відправляв поштою в Київську, Львівську, Харківську, Миколаївську та Дніпропетровську область.

Слідчі вже скерували до суду обвинувальний акт відносно правопорушника. Йому загрожує до 10-ти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Джерело