В Одеській ОВА заперечили відкриття готелів і зон відпочинку у Затоці

Мережею поширюється інформація про відкриття готелів та зон відпочинку в Затоці та Кароліно-Бугазі Одеської області. Однак, очільник Одеської обласної військової адміністрації (ОВА) Олег Кіпер спростував ці чутки, заявивши, що вони не відповідають дійсності.

На брифінгу Кіпер повідомив, як передає кореспондент “Інформеру”, що в Одесі на сьогодні відкрито 11 пляжів, і ще 5 знаходяться в процесі підготовки. Загалом планується відкрити 15-17 пляжів.

Щодо Затоки, Кіпер зазначив, що на місцевих пляжах досі немає доступу до моря через загородження та замінування. Він наголосив, що інформація про законне відкриття пляжів або готелів, яка може поширюватися в інтернеті, є неправдивою. Кіпер також пообіцяв вивчити питання щодо працюючих готелів у закритій зоні.

“Я особисто бачив, що ситуація в деяких районах, зокрема в Затоці, відрізняється від звичної. Можливо, я не помітив усі деталі, але зміни очевидні. Потрібно дослідити це питання детальніше. Не виключено, що можуть бути шахрайські схеми або інші проблеми”, – сказав Кіпер.