В одеському музеї прочитають лекцію про Барбі та Кена

18 липня о 18:00 Одеський муніципальний музей Блещунова запрошує на лекцію «Барбі та Кен — 65 років разом» Олени Філіппової — засновника проекту «КуклЬтура», колекціонера, лікаря, викладача, співорганізатора проекту «Слава України».

В рамках виставки «Слава України» на основі оригінальної колекції проєктів “Barbie: пані України” та “Barbie: мрійники та винахідники” запрошують на лекцію для дітей та дорослих “Барбі та Кен: історія успіху”. Барбі та Кен вже 65 років дивують світ своєю популярністю. Не всім відомо, що до їх створення була причетна ціла родина, в якій також були сумніви щодо розробки та випуску цих ляльок.

Вони пережили зліт та падіння, всесвітню відомість та періоди занепаду, але кожного року Барбі та Кен доводять всім, що вони не тільки суперзірки іграшкового світу, але й значущі постаті, до яких прислухаються, які можуть допомогти дитині чи дорослому повірити в себе та мріяти про найкраще майбутнє, що є особливо цінним в часи війни.

Про все це та інші цікаві факти з життя Барбі та Кена, а також оригінальну історію створення унікальних проєктів з цими ляльками розповість Олена Філіппова.

Подія розрахована на участь дітей та дорослих, супроводжується демонстрацією ляльок Барбі та Кена, зокрема тих, які не були представлені для продажу в Україні. Участь – free donation.

Реєстрація обов’язкова:

https://docs.google.com/forms/d/1b22T1hlDVEzwQVtWpLu0_YmLoVaa8YxsSrOXjPRvnAg

Джерело