В поліції просять одеситів надати допомогу у розшуку трьох дітей

В Одесі трьох дітей оголосили у розшук – вони пішли з дому, не повернулися і не виходять на зв’язок. В поліції просять містян надати інформацію про місце знаходження дітей на спецлінію «102».

17-річна Ганна Калініна 9 вересня, вранці, пішла до коледжу та не повернулася додому. Прикмети: зріст близько 150 см, худорлявої статури. Одягнена в білу сорочку, блакитні брюки та білі кросівки. При собі має чорну сумку.

13-річний Петро Мельник вчора пішов з місця мешкання по вулиці Новосельського і досі не повернувся. Прикмети: зріст близько 135-140 см, худорлявої статури, волосся коротке темне, очі карі. Був одягнений: у синю футболку, шорти, сині туфлі.

13-річна Анна Зайцева вранці 5 вересня після сварки з матір’ю пішла з дому в місті Одеса та до теперішнього часу не повернулась. До 7-го вересня дівчинка виходила на зв’язок з родиною, пізніше вимкнула телефони. Прикмети: зріст 150 см, волосся коротке світле, очі карі, худорлявої статури. Була одягнена: в червону футболку, чорні штани та білі кросівки.

Джерело