Внаслідок нічної атаки постраждала цивільна інфраструктура у місті Вилково

Сьогодні вночі Одещина зазнала чергової атаки ворожих БпЛА, які було запущено з акваторії Чорного моря. Повітряна тривога тривала понад три години.
На жаль, зафіксовані влучання у місті Вилкове, де постраждала цивільна інфраструктура, готельно-ресторанний комплекс. На щастя, постраждалих немає.

Минулої доби унаслідок застосування ворогом засобів вогневого ураження по Херсону та 18 населеним пунктам Херсонщини загинула 1 людина, поранено 5 цивільних. Пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури, медичні установи, Пункт Незламності; житлові квартали населених пунктів області, зокрема 3 багатоповерхівки та 19 приватних будинків. Також окупанти пошкодили газопровід, господарчі споруди, складське приміщення та приватні автомобілі.

На Миколаївщині минулої доби ворог завдавав артилерійських обстрілів по Куцурубській та Очаківській громадах. Постраждалих немає.

Українська протиповітряна оборона продовжує робити все можливе для захисту регіону від атак. Наголошуємо громадянам про важливість оперативного реагування на сигнал повітряної тривоги та бути уважними, дотримуючись необхідних заходів безпеки.

Сили оборони Півдня України